MacX DVD Ripper

MacX DVD Ripper 4.2.1

Een no-nonsense maar functionele gratis dvd-converter

VOOR

  • Eenvoudige interface
  • Goede kwaliteit scheurt
  • Onaannemelijk snel

TEGEN

  • Onaantrekkelijk
  • Geen geavanceerde instellingen

Uitmuntend
8

MacX DVD Ripper is een eenvoudige toepassing voor het converteren van uw dvd naar digitale indelingen die geschikt zijn voor gebruik in iTunes, op mobiele apparaten en voor het uploaden naar video-hostingwebsites zoals YouTube.

Eerste indrukken van MacX DVD Ripper Mac Free Edition zijn niet fantastisch omdat de interface een beetje lelijk is in vergelijking met het standaard minimale OSX-ontwerp. Als u echter voorbij dit esthetische probleem kunt komen, zult u merken dat het een eenvoudig te gebruiken en functioneel, als basis ripper is.

MacX DVD Ripper Mac Free Edition claimt de kopieerbeveiliging te negeren, en het lijkt waar te zijn. Als u uw dvd wilt rippen en converteren, klikt u op de knop DVD-schijf en deze wordt geanalyseerd, zodat u kunt kiezen welke delen van de dvd u wilt. Sommige beperkingen zijn hier duidelijk. U zult bijvoorbeeld merken dat u het app-venster niet opnieuw kunt aanpassen, waardoor u mogelijk geen volledige bestandsnaam kunt zien. Het is echter altijd eenvoudig om de belangrijkste film- of afleveringsbestanden te bekijken, omdat ze eenvoudig op lengte te identificeren zijn.

U kunt de resolutie en diverse andere instellingen wijzigen voordat u converteert, maar er zijn geen aanbevolen instellingen of profielen voor specifieke apparaten. We vonden conversiesnelheden meer dan voldoende en de kwaliteit was geweldig.

Als je niet op zoek bent naar geavanceerde functies of bewerkingstools, is MacX DVD Ripper een geweldige kleine rip-applicatie.

MacX DVD Ripper ondersteunt de volgende formaten

MOV, MP4, MPEG, FLV, and iTunes video

Meeste downloads Multimedia voor mac

Meer
MacX DVD Ripper

Download

MacX DVD Ripper 4.2.1

Beoordelingen about MacX DVD Ripper

  • door Anonymous

    niet goed.
    video en geluid lopen niet synchroon na het rippen als de film via itunes bekijk. probleem gemeld gee...   Meer